Accommodatie

 

De gebouwen dateren uit ongeveer 1825. Een prachtig hoofdhuis met authentieke bijgebouwen vormen het hart van het landgoed, waarvan er één als meditatieruimte is verbouwd. Hoog gelegen staat de "Boden", die de prachtige sauna herbergt. Vanuit de sauna kijk je het bos in en is de binnen en buiten cultuur één geworden. Verspreid op het landgoed staan historische huizen, die ook ter beschikking staan voor gasten. Het hoofdgebouw telt zes nieuwe, eenvoudige, maar comfortabele twee persoonskamers, een woonkamer met open haard, en twee ruime badkamers. Het landgoed heeft oud bos, vee en een moestuin, die allen ecologisch worden beheerd.

Het serene meditatiegebouw gelegen in de kom van een rotsplateau te midden van de ongerepte natuur schept een goede conditie voor innerlijke rust en inzicht.
Het meditatiegebouw is geschikt voor zo'n 25 mediterende personen, voor een yoga klas adviseren wij max. 14 personen. De vormgeving en het knapperend houtvuur geven een optimale sfeer voor meditatie, yoga. Zafus, zabutons en yogamatten zijn beschikbaar.