B&B

Je bent altijd welkom om op basis van B&B bij ons te verblijven. Er zijn vele mogelijkheden om je dag te besteden. Twee lange afstands wandelpaden kruisen Rödjorna; een ervan is de historische pelgrimsweg, die eindigt bij de Heilige Birgitta kapel. Het National Park Tiveden mag niemand missen en is zeker goed voor dagenlang wandelplezier. Rustig op het eigen terrein blijven kan natuurlijk altijd, we hebben eigen wandelpaden, een steenspiraal, en een mooie sauna in een van de historische gebouwen met in de beek een douche en dompel gelegenheid. Op nog geen 7 minuten wandelen door het bos ligt een groot meer waar je kunt zwemmen of een kano huren. Een uitgezette kanotocht over verschillende meren is van hieruit ook mogelijk.
In 2022 stappen we over naar het bereiden van de culinaire vegetarische maaltijden met KRAV (gecertificeerd biologisch) en/of lokaal geproduceerde producten.

 

 

Prijzen 2022

B&B 325 kr pp/pn (op tweepersoonskamer)
B&B 450 kr pp/pn (op eenpersoonskamer)
Lakenpakket 150 kr
Ontbijt 85 kr
Lunch (pakket) 95 kr
Diner 250 kr

De prijzen van de maaltijden zijn afgestemd op onze beslissing om de maaltijden zoveel als mogelijk is te bereiden met KRAV en /of locaal geproduceerde ingredienten.

Pakket Tijdloze dagen op Rödjorna

Ervaar tijdloze dagen op Rödjorna met het pakket van 2 overnachtingen met aankomst op dag 1 vanaf 17.00 uur en vertrek op dag 3 na het ontbijt ca 10.00. Tijdens uw verblijf geniet u van heerlijke vegetarische maaltijden, een sauna bezoek en op dag 1 en 2 een zenmeditatie- of yogales naar keuze in de avond na het diner of in ochtend voor het ontbijt. Overdag vult u zelf in met bijvoorbeeld wandelen of een kanotocht.
Kosten 2250 kr (€ 225) per persoon inclusief 2 overnachtingen, volpension, 1 saunabezoek van 2 uur, 2 zenmeditatie of yogalessen. Minimaal 2 personen is een vereiste.
Het pakket kan worden verlengd vraag hiernaar!