Rödjorna Retreat Sweden in het kort

Rödjorna Retreat Sweden is gelegen in het hart van Zweden ver weg van verkeerswegen, verzonken in diepe stilte aan de rand van National Park Tiveden. Landgoed Rödjorna beslaat 26 hectare oud bos en is omgeven door schone lucht, oeroude bomen en imposante rotsen. Aan de oevers van meren en beken, ervaar je wat de elementen van de natuur voor je betekenen. Daarom is Rödjorna de ideale locatie om tot rust en inzicht te komen.
In de door ons aangeboden retraites beoefenen we voornamelijk zenmeditatie, een goed gefundeerde meditatievorm, die in zijn puurheid stamt uit de tijd van boeddha.

Het serene meditatiegebouw gelegen in de kom van een rotsplateau schept een goede conditie voor innerlijke rust en inzicht.
Het bos, het vee en de moestuin worden ecologisch beheerd. Onze moestuin levert de seizoensgroenten voor onze vegetarische en veganistische maaltijden.

We verwelkomen ook gasten die uitsluitend B&B, of een verblijf in een van onze huisjes wensen. Rödjorna is beschikbaar voor inhuur door groepen.