Rödjorna

Rödjorna Retreat Sweden is gelegen in het hart van Zweden ver weg van verkeerswegen, verzonken in diepe stilte aan de rand van National Park Tiveden. Landgoed Rödjorna beslaat 26 hectare oud bos en is omgeven door schone lucht, oeroude bomen en imposante rotsen. Aan de oevers van meren en beken, ervaar je wat de elementen van de natuur voor je betekenen. Daarom is Rödjorna de ideale locatie om tot rust en inzicht te komen.
Je kunt een retraite bij ons volgen, maar ook door middel van B&B je eigen dagbesteding kiezen. De goed bewegwijzerde wandelroutes komen langs Rödjorna en voeren je door het prachtige gebied van Tiveden met zijn National Park.
We organiseren retraites met zenmeditatie en mindfulness yoga, altijd gecombineerd met een activiteit in de ongerepte natuur.

Rödjorna is beschikbaar voor inhuur door groepen.

Rödjorna Retreat Sweden is prima bereikbaar vanaf Stockholm en Gothenburg met openbaar vervoer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

We verwelkomen ook gasten die op basis van B&B van de sfeer van Rödjorna willen genieten. Verschillende groepen bezoeken ons jaarlijks om hun eigen retraite vorm te geven. Onze mooie historische huisjes verhuren wij per week aan voorjaars-/zomergasten.

We kunnen niet vaak genoeg aangeven dat de natuurlijke setting van Rödjorna Retreat Center fantastisch is en een goede faciliteit biedt om tot rust te komen, je zenmeditatie te ontwikkelen, mooie wandelingen te maken, kortom volledig op te gaan in de natuur. Het oude bos, de beken en rotsen en de cultplaatsen geven je verblijf in Tiveden iets extras.